Kontakt
O firmie
Aktualności
Praca i staż
Szukaj:
LABORATORIUM BADAWCZE
Laboratorium
Działalność laboratorium
Akredytacja
Polityka jakości
Partnerzy
Galeria
Badania laboratoryjne
Badanie wody
Badania higieny produkcji
Badania żywności
Badania mięsa
Badania mikrobiologiczne żywności
Badania alergenów pokarmowych
Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
Badania wartości odżywczej
Badania GMO
Oznaczanie kwasów tłuszczowych TRANS
Wykrywanie dodatków do żywności
Antybiotyki
Badanie pasz
Badania leków
Badania higieny produkcji
Usługi
Porównania międzylaboratoryjne
Szkolenia i warsztaty
Ocena ryzyka
Ocena etykiet wyrobów spożywczych
Deklaracje żywieniowe
Dla klientów
Ogólne warunki współpracy
Odbiór próbek
Formularze
FAPAS
Badania biegłości (PT)
Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
Materiały kontrolne
Materiały referencyjne
JRC – IRMM
CPAChem
Wyposażenie laboratorium
Wyposażenie laboratoriów
Aktywność wody (aw)
NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
Analizatory włókna surowego
Mineralizatory
Destylatory
Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
Aparaty Soxhleta
DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
Czytniki i płuczki ELISA
Sprzęt do mikrobiologii
Stomachery
Spektrofotometry
Materiały zużywalne
Kamyczki wrzenne
Końcówki do pipet
Worki do próbek i stomachera
Bibuły, sączki, gilzy, filtry
Filtry strzykawkowe
Probówki i płytki
Pipety
Statywy
Doradztwo techniczne
Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
Kalibracja urządzeń NIR
Instrumenty pomiarowo-kontrolne
Luminometr
Wilgotność
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ
Testy enzymatyczne do oznaczania składników
Mikrobiologia
Ogólna liczba
Grzyby i pleśnie
Salmonella
Listeria
E. coli
Coliformy
Enterobacteriaceae
Enterococcus
Gronkowiec złocisty
Bacillus cereus
Cronobacter
Vibrio
Shiga toksyny
Patogeny w wodzie
Alergeny pokarmowe
Alergo Test
Testy GMO
testy jakościowe GMO
testy ilościowe GMO
Substancje hamujące w mleku
Gatunkowość
Gatunkowość mięsa
Gatunkowość mleka
Higiena produkcyjna
Antybiotyki w mięsie, jajach i żywności
Mikotoksyny ilościowo
Nietolerancje pokarmowe
Toksyny
Toksyny w owocach morza
Mikrocystyny w wodzie
COVID-19 na powierzchniach
Zdrowie zwierząt
Zwierzęta domowe
Wścieklizna
Zaraza stadnicza koni
Anemia końska
Białaczka bydła
Zdrowie ludzi
Szybki test antygenowy COVID-19 Ag
Szybki testy Covid-19 Ab
Bufor wielofunkcyjny Covid-19
Materiał kontrolny Ab SARS-CoV-2
LABORATORIUM BADAWCZE
Laboratorium
Działalność laboratorium
Akredytacja
Polityka jakości
Partnerzy
Galeria
Badania laboratoryjne
Badanie wody
Badania higieny produkcji
Badania żywności
Badania mięsa
Badania mikrobiologiczne żywności
Badania alergenów pokarmowych
Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
Badania wartości odżywczej
Badania GMO
Oznaczanie kwasów tłuszczowych TRANS
Wykrywanie dodatków do żywności
Antybiotyki
Badanie pasz
Badania leków
Badania higieny produkcji
Usługi
Porównania międzylaboratoryjne
Szkolenia i warsztaty
Ocena ryzyka
Ocena etykiet wyrobów spożywczych
Deklaracje żywieniowe
Dla klientów
Ogólne warunki współpracy
Odbiór próbek
Formularze
FAPAS
Badania biegłości (PT)
Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
Materiały kontrolne
Materiały referencyjne
JRC – IRMM
CPAChem
Wyposażenie laboratorium
Wyposażenie laboratoriów
Aktywność wody (aw)
NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
Analizatory włókna surowego
Mineralizatory
Destylatory
Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
Aparaty Soxhleta
DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
Czytniki i płuczki ELISA
Sprzęt do mikrobiologii
Stomachery
Spektrofotometry
Materiały zużywalne
Kamyczki wrzenne
Końcówki do pipet
Worki do próbek i stomachera
Bibuły, sączki, gilzy, filtry
Filtry strzykawkowe
Probówki i płytki
Pipety
Statywy
Doradztwo techniczne
Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
Kalibracja urządzeń NIR
Instrumenty pomiarowo-kontrolne
Luminometr
Wilgotność
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ
Testy enzymatyczne do oznaczania składników
Mikrobiologia
Ogólna liczba
Grzyby i pleśnie
Salmonella
Listeria
E. coli
Coliformy
Enterobacteriaceae
Enterococcus
Gronkowiec złocisty
Bacillus cereus
Cronobacter
Vibrio
Shiga toksyny
Patogeny w wodzie
Alergeny pokarmowe
Alergo Test
Testy GMO
testy jakościowe GMO
testy ilościowe GMO
Substancje hamujące w mleku
Gatunkowość
Gatunkowość mięsa
Gatunkowość mleka
Higiena produkcyjna
Antybiotyki w mięsie, jajach i żywności
Mikotoksyny ilościowo
Nietolerancje pokarmowe
Toksyny
Toksyny w owocach morza
Mikrocystyny w wodzie
COVID-19 na powierzchniach
Zdrowie zwierząt
Zwierzęta domowe
Wścieklizna
Zaraza stadnicza koni
Anemia końska
Białaczka bydła
Zdrowie ludzi
Szybki test antygenowy COVID-19 Ag
Szybki testy Covid-19 Ab
Bufor wielofunkcyjny Covid-19
Materiał kontrolny Ab SARS-CoV-2
Zdrowie ludzi
Home
>
Zdrowie ludzi