• Kontakt
  • O firmie
  • Aktualności
  • Praca i staż
 
  • LABORATORIUM BADAWCZE
    • Laboratorium
      • Działalność laboratorium
      • Akredytacja
      • Polityka jakości
      • Partnerzy
      • Galeria
    • Badania laboratoryjne
      • Badanie wody
      • Badania higieny produkcji
      • Badania żywności
        • Badania mięsa
        • Badania mikrobiologiczne żywności
        • Badania alergenów pokarmowych
        • Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
        • Badania wartości odżywczej
        • Badania GMO
        • Oznaczanie kwasów tłuszczowych TRANS
        • Wykrywanie dodatków do żywności
        • Antybiotyki
      • Badanie pasz
      • Badania leków
      • Badania higieny produkcji
    • Usługi
      • Porównania międzylaboratoryjne
      • Szkolenia i warsztaty
      • Ocena ryzyka
      • Ocena etykiet wyrobów spożywczych
      • Deklaracje żywieniowe
    • Dla klientów
      • Ogólne warunki współpracy
      • Odbiór próbek
      • Formularze
  • FAPAS
    • Badania biegłości (PT)
    • Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
    • Materiały kontrolne
    • Materiały referencyjne
    • JRC – IRMM
    • CPAChem
  • Wyposażenie laboratorium
    • Wyposażenie laboratoriów
      • Aktywność wody (aw)
      • NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
      • Analizatory włókna surowego
      • Mineralizatory
      • Destylatory
      • Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
      • Aparaty Soxhleta
      • DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
      • Czytniki i płuczki ELISA
      • Sprzęt do mikrobiologii
      • Stomachery
      • Spektrofotometry
    • Materiały zużywalne
      • Kamyczki wrzenne
      • Końcówki do pipet
      • Worki do próbek i stomachera
      • Bibuły, sączki, gilzy, filtry
      • Filtry strzykawkowe
      • Probówki i płytki
      • Pipety
      • Statywy
    • Doradztwo techniczne
      • Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
      • Kalibracja urządzeń NIR
    • Instrumenty pomiarowo-kontrolne
      • Luminometr
      • Wilgotność
  • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ
    • Testy enzymatyczne do oznaczania składników
    • Mikrobiologia
      • Ogólna liczba
      • Grzyby i pleśnie
      • Salmonella
      • Listeria
      • E. coli
      • Coliformy
      • Enterobacteriaceae
      • Enterococcus
      • Gronkowiec złocisty
      • Bacillus cereus
      • Cronobacter
      • Vibrio
      • Shiga toksyny
      • Patogeny w wodzie
    • Alergeny pokarmowe
      • Alergo Test
    • Testy GMO
      • testy jakościowe GMO
      • testy ilościowe GMO
    • Substancje hamujące w mleku
    • Gatunkowość
      • Gatunkowość mięsa
      • Gatunkowość mleka
    • Higiena produkcyjna
    • Antybiotyki w mięsie, jajach i żywności
    • Mikotoksyny ilościowo
    • Nietolerancje pokarmowe
    • Toksyny
      • Toksyny w owocach morza
      • Mikrocystyny w wodzie
    • COVID-19 na powierzchniach
  • Zdrowie zwierząt
    • Zwierzęta domowe
    • Wścieklizna
    • Zaraza stadnicza koni
    • Anemia końska
    • Białaczka bydła
  • Zdrowie ludzi
    • Szybki test antygenowy COVID-19 Ag
    • Szybki testy Covid-19 Ab
    • Bufor wielofunkcyjny Covid-19
    • Materiał kontrolny Ab SARS-CoV-2
  • LABORATORIUM BADAWCZE

    • Laboratorium

      • Działalność laboratorium
      • Akredytacja
      • Polityka jakości
      • Partnerzy
      • Galeria
    • Badania laboratoryjne

      • Badanie wody
      • Badania higieny produkcji
      • Badania żywności
        • Badania mięsa
        • Badania mikrobiologiczne żywności
        • Badania alergenów pokarmowych
        • Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
        • Badania wartości odżywczej
        • Badania GMO
        • Oznaczanie kwasów tłuszczowych TRANS
        • Wykrywanie dodatków do żywności
        • Antybiotyki
      • Badanie pasz
      • Badania leków
      • Badania higieny produkcji
    • Usługi

      • Porównania międzylaboratoryjne
      • Szkolenia i warsztaty
      • Ocena ryzyka
      • Ocena etykiet wyrobów spożywczych
      • Deklaracje żywieniowe
    • Dla klientów

      • Ogólne warunki współpracy
      • Odbiór próbek
      • Formularze
  • FAPAS

    • Badania biegłości (PT)
    • Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
    • Materiały kontrolne
    • Materiały referencyjne
    • JRC – IRMM
    • CPAChem
  • Wyposażenie laboratorium

    • Wyposażenie laboratoriów

      • Aktywność wody (aw)
      • NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
      • Analizatory włókna surowego
      • Mineralizatory
      • Destylatory
      • Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
      • Aparaty Soxhleta
      • DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
      • Czytniki i płuczki ELISA
      • Sprzęt do mikrobiologii
      • Stomachery
      • Spektrofotometry
    • Materiały zużywalne

      • Kamyczki wrzenne
      • Końcówki do pipet
      • Worki do próbek i stomachera
      • Bibuły, sączki, gilzy, filtry
      • Filtry strzykawkowe
      • Probówki i płytki
      • Pipety
      • Statywy
    • Doradztwo techniczne

      • Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
      • Kalibracja urządzeń NIR
    • Instrumenty pomiarowo-kontrolne

      • Luminometr
      • Wilgotność
  • BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ

    • Testy enzymatyczne do oznaczania składników
    • Mikrobiologia

      • Ogólna liczba
      • Grzyby i pleśnie
      • Salmonella
      • Listeria
      • E. coli
      • Coliformy
      • Enterobacteriaceae
      • Enterococcus
      • Gronkowiec złocisty
      • Bacillus cereus
      • Cronobacter
      • Vibrio
      • Shiga toksyny
      • Patogeny w wodzie
    • Alergeny pokarmowe
      • Alergo Test
    • Testy GMO

      • testy jakościowe GMO
      • testy ilościowe GMO
    • Substancje hamujące w mleku
    • Gatunkowość

      • Gatunkowość mięsa
      • Gatunkowość mleka
    • Higiena produkcyjna
    • Antybiotyki w mięsie, jajach i żywności
    • Mikotoksyny ilościowo
    • Nietolerancje pokarmowe
    • Toksyny

      • Toksyny w owocach morza
      • Mikrocystyny w wodzie
    • COVID-19 na powierzchniach
  • Zdrowie zwierząt

    • Zwierzęta domowe
    • Wścieklizna
    • Zaraza stadnicza koni
    • Anemia końska
    • Białaczka bydła
  • Zdrowie ludzi

    • Szybki test antygenowy COVID-19 Ag
    • Szybki testy Covid-19 Ab
    • Bufor wielofunkcyjny Covid-19
    • Materiał kontrolny Ab SARS-CoV-2

Stomachery

Home>Stomachery

  • BagMixer - przegląd
  • BagMixer - dane techniczne
  • MiniMix 100 ml
  • BagMixer 400 ml
  • JumboMix 3500 ml
Stomacher 1
Stomacher 2
Stomacher 3
Stomacher 4
Stomacher 5