O firmie
Aktualności
Praca
Polityka prywatności
Kontakt
Szukaj:
LABORATORIUM BADAWCZE
Laboratorium
Działalność laboratorium
Akredytacja
Polityka jakości
Partnerzy
Galeria
Badania laboratoryjne
Badania żywności
Badania alergenów pokarmowych
Badania wartości odżywczej
Badania GMO
Wykrywanie dodatków do żywności
Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
Badania pasz i płodów rolnych
Antybiotyki
Badania leków
Usługi
Porównania międzylaboratoryjne
Szkolenia i warsztaty
Kierowanie w sytuacjach kryzysowych
Ocena ryzyka
Ocena etykiet wyrobów spożywczych
Deklaracje żywieniowe
Dla klientów
Ogólne warunki współpracy
Odbiór próbek
Formularze
FAPAS
Badania biegłości (PT)
Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
Materiały kontrolne
Materiały referencyjne
Wyposażenie laboratorium
Wyposażenie laboratoriów
Aktywność wody (aw)
NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
Analizatory włókna surowego
Mineralizatory
Destylatory
Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
Aparaty Soxhleta
DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
Czytniki i płuczki ELISA
Sprzęt do mikrobiologii
Stomachery
Spektrofotometry
Materiały zużywalne
Kamyki wrzelne
Końcówki do pipet
Worki do próbek i stomachera
Bibuły i sączki
Ezy, szpatułki
Filtry strzykawkowe
Probówki i płytki
Wanienki
Pipety
Statywy
Doradztwo techniczne
Weryfikacja metod znormalizowanych (AOAC, ISO, FDA, ADHA, AOCS…)
Dobór i rozwój metod
Walidacja metod
Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
Kalibracja urządzeń NIR
Instrumenty pomiarowo-kontrolne
Luminometr
Temperatura
Rejestracja
Wilgotność
Ciśnienie
Przepływ
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ
Testy enzymatyczne do oznaczania składników
Mikrobiologia
Ogólna liczba
Grzyby i pleśnie
Salmonella
Listeria
E. coli
Coliformy
Enterobacteriaceae
Enterococcus
Gronkowiec złocisty
Bacillus cereus
Cronobacter
Vibrio
Shiga toksyny
Patogeny w wodzie
Alergeny pokarmowe
Alergo Test
Testy GMO
testy jakościowe GMO
testy ilościowe GMO
Substancje hamujące w mleku
Gatunkowość
Gatunkowość mięsa
Gatunkowość mleka
Higiena produkcyjna
Hormony
Mikotoksyny
Nowe oprogramowanie Quick Scan 4.9.0
Aktualizacja oprogramowania Quick Scan 4.11.0
Nietolerancje pokarmowe
Toksyny
Toksyny w owocach morza
Mikrocystyny w wodzie
Zafałszowanie żywności i pasz
ZDROWIE ZWIERZĄT
Zaraza stadnicza
Niebieski język
Wścieklizna
Zaraza stadnicza
Anemia końska
Białaczka bydła
Polski
English
LABORATORIUM BADAWCZE
Laboratorium
Działalność laboratorium
Akredytacja
Polityka jakości
Partnerzy
Galeria
Badania laboratoryjne
Badania żywności
Badania alergenów pokarmowych
Badania wartości odżywczej
Badania GMO
Wykrywanie dodatków do żywności
Badania wymazów z linii i powierzchni produkcyjnych
Badania pasz i płodów rolnych
Antybiotyki
Badania leków
Usługi
Porównania międzylaboratoryjne
Szkolenia i warsztaty
Kierowanie w sytuacjach kryzysowych
Ocena ryzyka
Ocena etykiet wyrobów spożywczych
Deklaracje żywieniowe
Dla klientów
Ogólne warunki współpracy
Odbiór próbek
Formularze
FAPAS
Badania biegłości (PT)
Porównania międzylaboratoryjne (ILC)
Materiały kontrolne
Materiały referencyjne
Wyposażenie laboratorium
Wyposażenie laboratoriów
Aktywność wody (aw)
NIR – Analizatory w bliskiej podczerwieni
Analizatory włókna surowego
Mineralizatory
Destylatory
Hydrolizator do tłuszczów wg. Weibull-Stoldt
Aparaty Soxhleta
DUMA – analizatory białka, azotu i węgla
Czytniki i płuczki ELISA
Sprzęt do mikrobiologii
Stomachery
Spektrofotometry
Materiały zużywalne
Kamyki wrzelne
Końcówki do pipet
Worki do próbek i stomachera
Bibuły i sączki
Ezy, szpatułki
Filtry strzykawkowe
Probówki i płytki
Wanienki
Pipety
Statywy
Doradztwo techniczne
Weryfikacja metod znormalizowanych (AOAC, ISO, FDA, ADHA, AOCS…)
Dobór i rozwój metod
Walidacja metod
Kwalifikacja i kalibracja urządzeń
Kalibracja urządzeń NIR
Instrumenty pomiarowo-kontrolne
Luminometr
Temperatura
Rejestracja
Wilgotność
Ciśnienie
Przepływ
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOŚCI I PASZ
Testy enzymatyczne do oznaczania składników
Mikrobiologia
Ogólna liczba
Grzyby i pleśnie
Salmonella
Listeria
E. coli
Coliformy
Enterobacteriaceae
Enterococcus
Gronkowiec złocisty
Bacillus cereus
Cronobacter
Vibrio
Shiga toksyny
Patogeny w wodzie
Alergeny pokarmowe
Alergo Test
Testy GMO
testy jakościowe GMO
testy ilościowe GMO
Substancje hamujące w mleku
Gatunkowość
Gatunkowość mięsa
Gatunkowość mleka
Higiena produkcyjna
Hormony
Mikotoksyny
Nowe oprogramowanie Quick Scan 4.9.0
Aktualizacja oprogramowania Quick Scan 4.11.0
Nietolerancje pokarmowe
Toksyny
Toksyny w owocach morza
Mikrocystyny w wodzie
Zafałszowanie żywności i pasz
ZDROWIE ZWIERZĄT
Zaraza stadnicza
Niebieski język
Wścieklizna
Zaraza stadnicza
Anemia końska
Białaczka bydła
Polski
English
Statywy
Home
>
Materiały zużywalne
>
Statywy
Statywy na szalki Petriego
Statywy na worki do Stomachera