TEMAT I OPIS SZKOLENIA
TERMIN SZKOLENIA
MIEJSCE
CENA NETTO
ALERGENY W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
Szkolenie ma posłużyć producentom spożywczym w wykonaniu analizy ryzyka i ustanowieniu granicznych wartość dla wybranych alergenów. Dodatkowo omówione zostaną kwestie prawne, sposoby usuwania alergenów z linii produkcyjnych oraz metody badawcze. Uczestnicy szkolenia przeprowadzą samodzielne analizę przy użyciu szybkich testów.
07.03.2014
godz. 10.00-15.30
Poznań
Hotel GIOR
390,- zł
ALERGENY W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
02.02.2014
02.02.2014
02.02.2014
ALERGENY W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
02.02.2014
02.02.2014
02.02.2014
ALERGENY W PRZEMYŚLE SPOŻYWCZYM
02.02.2014
02.02.2014
02.02.2014