Slide backgroundqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway WSPÓLNIE ZADBAJMY O JAKOŚĆ! qode interactive subway LABORATORIUM BADAWCZE
Slide background POROZMAWIAJMY O JAKOŚCI ZBÓŻ! Mikotoksyny & GMO qode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway
Slide backgroundqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway ALERGENY, ANALIZY & ALERGO TESTY Zleć nam badanie lub użyj ALERGO TESTU
Slide background NIR dowiesz się więcej o surowcu w 30 SEKUND qode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway
Slide backgroundqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway Metody oficjalne: AOAC, Microval, AFNOR, NesVal. Testy mikrobiologiczne wg ISO 16140
Slide backgroundqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subwayqode interactive subway MATERIAŁY ZUŻYWALNE m.in. końcówki do pipet, worki, bibuły i sączki
JAKOŚĆ TO NASZA PASJA!
NOWOŚCI PRODUKTOWE
Lateral-flow-afla-M1

Testy paskowe na Aflatoksynę M1

10 minut potrzeba na to aby zbadać mleko pod kątem zawartości Aflatoksyny M1. To pierwszy i jedyny test tego rodzaju na rynku. Granica detekcji jest zgodna z wytycznymi WHO i FDA.

aflahexwebsiteimage2_copy_001

DON 3

Paskowy test do ilościowych badań surowców w kierunku Dezoksyniwalenolu. Ekstrakcja wodą! Czas wykonania testu: 3 minuty.

1322491572_7539__12

Końcówki do pipet PREMIUM

Posiadają specjalną wewnętrzną powłokę gwarantującą nieosadzanie się nawet najbardziej lepkich płynów we wnętrzu końcówek. Idealne do surowicy, osocza, krwi i innych płynów ustrojowych.

lab_2

MVP Icon

Ten nowoczesny luminometr spełni wymagania osób którym zależy na funkcjonalnym oprogramowaniu i obróbce danych. To I-phone wśród luminometrów.

IMG_8808

AlergoTest Soja
Alergo Test Gorczyca

Są dostępne nowe zestawy do samodzielnego badania alergenu soi i gorczycy w surowcach, gotowych wyrobach i wymazach. Wykonanie testu trwa 10 minut.

130605s-1207-ias-rgq-high-res0133

Listeria, Salmonella, EHEC, Chronobacter, E.coli metodą PCR w żywności

GDS to najnowszy real-time PCR firmy BioControl do detekcji organizmów patogennych w żywności. Dodatkowa funkcja immunoseparacji sprawia, iż z próbek nie trzeba ekstrahować DNA a metoda jest szybsza, łatwiejsza i czulsza.

NOWE USŁUGI
ziarno soi

Badanie alergenu soi

Laboratorium Nuscana rozpoczęło ilościowe badania alergenu soi metodą akredytowaną przy niskim poziomie detekcji. Odzysk ok. 100%

2009_0508Weihnachten0131

Alergeny w przemyśle spożywczym – SZKOLENIE

Szkolenie obejmuje część teoretyczną i praktyczną. Omawiane są aktualne wymogi prawne, wyjaśniana jest analizy ryzyka i ustalanie maksymalnego stężenia alergenów w wyrobach gotowych. Przeprowadzane są badania.

2012_0327Eurolab0022

Ocena etykiet wyrobów spożywczych

Laboratorium Nuscana ocenia etykiety produktów mających trafić do sklepów w świetle obowiązujących przepisów. Ocena ta podparta jest badaniami laboratoryjnymi

SAL-T 1 Tablette

Kwalifikacja urządzeń pomiarowych

Czy wyniki pomiarów jakie uzyskuje się w laboratoriach są właściwe? Na to pytanie możemy odpowiedzieć wykonując pomiary kwalifikacyjne. Oferujemy również naprawy i prace serwisowe.